Eerst kijken, dan denken, dan doen.

Neem contact op

Safe Worxx

Hoe belangrijk is de veiligheid van je medewerkers, klanten en bezoekers voor jou? Naast dat dit, zowel zakelijk als privé, een belangrijke vraag is, zijn bedrijven op basis van de Arbeidsomstandighedenwet verplicht een BHV organisatie op te richten. In geval van een calamiteit moet iedereen weten wat te doen en moeten medewerkers de situatie in goede banen leiden zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk weer kunnen worden opgepakt. Safe Worxx biedt veiligheidstrainingen op locatie en helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen in crisissituaties. Met informele, op maat gemaakte trainingen door ervaren professionals leggen wij je alles tot in de puntjes uit, zodat je precies weet hoe te handelen. Safe Worxx kan zelfs complete scenariotrainingen verzorgen. Naast reguliere bedrijven is Safe Worxx gespecialiseerd in zorginstellingen, ziekenhuizen & industrieële bedrijven. 

Veiligheidstrainingen door professionals

Safe Worxx geeft veiligheidstrainingen met gecertificeerde instructeurs. Brandveiligheid en ontruimingen met de brandweer en medische trainingen met medisch personeel. Onze professionals weten uit de praktijk hoe het is om onder druk te staan in een crisissituatie, dus kunnen jou dat ook haarfijn uitleggen. Op deze manier ben jij of zijn jouw medewerkers optimaal voorbereid. Uiteraard kunnen alle trainingen ook in het Engels gegeven worden. 

Leerzaam, nuttig en leuk!

Hier een review van een klant. 

Veritatis maiores cumque repellat sit qui veniam corporis voluptatem natus consectetur repudiandae qui voluptate placeat unde beatae itaque atque doloribus dolorem et nulla.

Meer lezen